TACK!

Ett stort, varmt & ödmjukt TACK till alla som besökte vår monter på Nordbygg 26-29 april. Vi summerar en fantastisk mässa med ett mycket stort och brett intresse för CELLGLAS. Vår monterbemanning kändes stundtals tilltagen i underkant när vi tog emot alla besökare i vår monter. Vi hade synnerligen konstruktiva diskussioner med ett antal större byggföretag, specialiserade på bland annat höghusbyggnationer helt i trä. Och de största villatillverkarna i Sverige som ville veta mer om våra unika husgrunder till kommande produktioner. Arkitekter & byggnadsingenjörer samt en mängd privatpersoner som stod i begrepp att bygga nytt hus.

Speciellt kul var det att ett antal universitetsstudenter stannade till och verkligen ville sätta sig in i CELLGLAS som byggmaterial. Många hade aldrig hört talas om det förr. Dagen efter kom deras lärare för att också få mer information om våra produkter. Detta resulterade till att vi blev inbjudna att hålla föreläsning i hållbart byggande med CELLGLAS på två universitetet. Jättekul tycker vi!

Återigen ett stort tack till alla som kom. Nu stundar mängder med uppföljningsarbete och trevliga affärer. Vi ser framtiden an med tillförsikt och längtar redan till nästa mässa.

Bästa hållbara hälsningar

Från hela Cellglasgänget